Många nyheter när Stenö uppgraderas

Kvinna framför bygge

Siv Larsson, teamledare för Stenö havsbad och camping, framför restaurangen som ska få glaspartier och en terass på taket.

Ny serveringsdel, pergola, scen och plats för ytterligare en mindre matvagn i mat -och scenområdet. Ny receptionsbyggnad. Just nu händer mycket som fräschar upp Stenö havsbad och camping inför sommarsäsongen

Ny serveringsdel, pergola, scen och plats för ytterligare en mindre matvagn i mat -och scenområdet. Ny receptionsbyggnad. Just nu händer mycket som fräschar upp Stenö havsbad och camping inför sommarsäsongen.

Snickare arbetar för fullt i en del av campingområdet medan det pågår markarbete en bit bort. Stenö havsbad och camping får ett fint ansiktslyft inför säsongen 2024:

  • Ny serveringsdel - drygt 100 kvadratmeter stor med glaspartier och en veranda med sittplatser på taket
  • Ny scen
  • Nya utemöbler
  • Torgmarkis 180kvm med sittplatser

Klart till midsommar, då campingen väntar högt tryck av gäster och midsommarfirare.

- Det kommer att bli riktigt bra, en upprustning som ger en fräschare plats med mer liv och känsla av uteservering och restaurang, säger Siv Larsson, teamledare för Stenö havsbad och camping.

Ny receptionsdel

En liten bit därifrån förbereds bygget av en ny receptionsbyggnad med rum för konferens, kontor samt en servicehusdel med toaletter och duschar separerade för kvinnor och män. Incheckning och reception för campingområdet flyttas hit nästa år. Arbetet med ny receptionsbyggnad pågår fram till vecka 28 och tar paus under veckorna 29, 30 och 31 för att inte störa under högsäsong. Allt ska stå klart i februari 2025.

Dessutom ska alla byggnader på området framöver målas i samma färg, samt att området får enhetlig skyltning. Det inkluderar den befintliga receptionen som kommer att finnas kvar och fungera som sommarbutik.

- Det händer verkligen mycket nu, en riktig uppgradering när allt går i samma stil och känns enhetligt. Det känns som Stenö 2.0, säger Siv Larsson.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 juni 2024

Välkommen till Stenö camping och havsbad

Kontakt Stenö havsbad och camping

Telefon: 0270-751 50
Jour: 0270-751 50

E-post: stenocamping@soderhamn.se

Besöksadress
Stenö havsbad och camping
Stenövägen 130

Postadress
826 73 Sandarne

Kundtjänst Söderhamns kommun Länk till annan webbplats.