Äntligen öppnar restaurangen!

Bild

Restaurangområdet

Stor nysatsning - på Midsommarafton öppnade sommarens stora restaurangsatsning på Stenö Camping. Nya krögare med långsiktiga planer och ett nytt brett utbud av underhållning.

Bakom de olika köken på Stenö Havskrog står Eneroth & Sharro, med mästerkocken Ola Eneroth som skapare. Det blir en ny spännande stor och prisvärd meny för alla smaker.

Ola Enroth ser fram mot somamrn på Stenö och berättar:
- När Hanna och Sharbel Sharro från Crew 4 You Bemanning ville gör samma smakresa i Sverige som jag då föddes idén Crew 4 you Food & Events. Tillsammans verkar Hanna och Sharbel med bemanning och events och jag med vår mat och dryck. Hanna med bred erfarenhet och samlad kunskap inom flera branscher och Sharbel med mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen som krögare, restaurangchef och är idag med som ansvarig och leder driften under de stora eventen på Åby Travbana samt varit driftansvarig på Åhaga Svenska Mässan i Borås. Själv har jag en bakgrund som köksmästare och restaurangchef på allt från Gyllene Uttern, Bacchi vapen till flertalet restauranger i Europa. Det ska bli enormt kul att smyga igång till midsommar!

Fullspäckad nöjessommar på Stenö

-Det vi kan avslöja nu är att den klassiska Quizen på Tisdagar från den 2/7 får en rejäl uppdatering. William Strid kommer att leda Quizen och tillsammans med detta kommer vi tillföra den stora succén från Innergården Open Mic tillsammans med vårat husband, säger Ola Enroth.

Förutom Quizen blir det även DJ:s och trubadurer på fredagar och lördagar. Konserter med kända artister, krogbingo och mycket mer.

Stenö Campings serveringsområde har rustats upp och har lagom till öppning fått en helt ny serveringsbyggnad med takbar, pergolas och markiser i en somrig härlig miljö.

Crew 4 you Food & Events som driver Stenö Havskrog har denna sommar förstärkt med Anders Johansson, Commercial Art och Tomas Lingman, Lingman & Co för att arbeta med utveckling av koncept, strategi och underhållning för restaurangverksamheten på Stenö.

-Jag blev jätteglad när jag fick frågan om att hjälpa till med Stenös utveckling. Jag brinner stort för Söderhamn och att det ska finnas ett stort utbud av underhållning och matupplevelser av bästa klass. Vi nådde stora framgångar på Statt och på Innergården, mina nöjeskoncept där känns roliga och spännande att ta vidare nu på Stenö och utveckla i en helt ny form., säger Tomas Lingman.

Carina Sjölin, enhetschef Stenö Camping är nöjd med årets upplägg som löstes med tajt tidplan.
-Jag är otroligt lättad att det löste sig sent omsider med en koncessionshavare på Stenö havsbad och Camping inför denna säsong. Vi har tillsammans kämpat för att få till en lösning på kort tid och jag är jätteglad över engagemanget och deras vilja att satsa på utveckling och att höja kvaliteten i vårt mat - och scenområde. Jag ser fram emot ett samarbete över tid, säger Carina Sjölin.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 juni 2024

Välkommen till Stenö camping och havsbad

Kontakt Stenö havsbad och camping

Telefon: 0270-751 50
Jour: 0270-751 50

E-post: stenocamping@soderhamn.se

Besöksadress
Stenö havsbad och camping
Stenövägen 130

Postadress
826 73 Sandarne

Kundtjänst Söderhamns kommun Länk till annan webbplats.